LaoShan Centrum Holland

        Meditatie en QiGong

 

 

 

 

 

 

www.laoshan.nl

 

 

 

LaoShan Centrum Holland

Verhuisd:  

Bockheberer Weg 46

29640 Schneverdingen (D)

-Duitsland -

DE21 2585 1660 0055 1269 24  BIC: NOLADE21SOL

www.laoshan.nl

laoshancentrum@gmail.com

 

 

 

 

Aanmeldingsformulier

QiGongcursussen Oostenrijk en Ibiza

Weekends in Nederland

------------------------------------------------------------------------------------------------

de cursusweek/weken  van

datum.........................tot...................................

te...................................... (Trudpert Duitsland, Maria Luggau Oostenrijk)

kosten Euro .......................... (zie bij de verschillende reizen/weekends/workshops de condities)

* Ik wil daarbij een   eenpersoonskamer / tweepersoonskamer samen met.........................................................( omcirkelen en invullen)

* Ik/wij willen graag een komfortkamer (alleen van toepassing bij Luggau)

* Ik ben vegetarisch en eet     wel / geen     vis.  (alleen van toepassing bij enkele weken, waar een eventuele keus mogelijk is)

* Ik wil 5 dagen halfpension         * Ik wil 2 dagen halfpension en 3 dagen volpension ( alleen voor de reis: Klooster Trudpert)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hierbij meld ik mij/ons aan voor

het weekend  Denekamp van

datum......................tot......................................

te................................................................ ( Denekamp)

 

* Wij willen graag    wel/niet   een tweepersoonskamer (indien vrij). Overnachtingsprijs blijft hetzelfde als in een eenpersoonskamer.

 

kosten cursus Euro E 80,- + E 5,-- zaalhuur, bij aanmelding gelijktijdig over te maken op rekening IBAN:

DE21 2585 1660 0055 1269 24  BIC:  NOLADE21SOL Kreissparkasse Soltau t.n.v. Gerhard Kustrung, LaoShan Centrum  te Schneverdingen. Kosten verblijf Euro E 111,50  van zaterdag op zondag, (  E 137,50  bij aankomst op de vridag ), contant en gepast te betalen in het klooster tijdens het weekend.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Je mag dit formulier – ingevuld – gewoon terugmailen als bijlage. Dat is het makkelijkste en snelste. Gaat dat niet, stuur het dan maar per post, maar mail ons dat je een formulier per post hebt toegestuurd, want onze post doet er soms lang over vóór het doorgestuurd kan worden naar waar wij ook maar zijn! Dat kan invloed hebben op je plaatsing!!

 

Ik ga akkoord met de onderstaande voorwaarden:

 

Weekendcursus Nederland:

Je bent ingeschreven na het opsturen van dit deelname formulier en binnen een week na inschrijving betaling van het cursusgeld op rekening IBAN:   DE21 2585 1660 0055 1269 24  BIC:  NOLADE21SOL Kreissparkasse Soltau t.n.v. Gerhard Kustrung, LaoShan Centrum  te Schneverdingen, met vermelding van naam en datum weekend.  Je plaats wordt tot één week na ontvangst van je schriftelijke aanmelding vast gehouden! 

NB. als je niet gelijktijdig inschrijfformulier en betaling hebt verzorgd, is het nodig ZELF met ons kontakt op te nemen om te horen of je plaats nog wel vrij is!!!

 

Buitenlandcursussen :

Je bent ingeschreven na het opsturen van dit deelname formulier en binnen een week aanbetaling van eenderde deel of  betaling van het geheel van het cursusgeld op rekening IBAN:   DE21 2585 1660 0055 1269 24  BIC:  NOLADE21SOL Kreissparkasse Soltau  t.n.v. Gerhard Kustrung, LaoShan Centrum  te Schneverdingen., met vermelding van naam en data reisweek/weken.  Mocht deze aanbetaling niet tijdig binnen zijn, dan kan je plaats komen te vervallen. Bij annulering van welke aard ook is er geen restitutie van dit eenderde deel.

Het eventuele resterende bedrag betaal je in maandelijkse termijnen of  uiterlijk tot één maand voo het begin van de cursus op rekening IBAN:         DE21 2585 1660 0055 1269 24  BIC:  NOLADE21SOL Kreissparkasse Soltau t.n.v. Gerhard Kustrung, LaoShan Centrum  te Schneverdingen, met vermelding van naam en data cursusweek/weken.

 

Voortijdig stoppen tijdens een workshop/weekend/reis geeft geen recht op vermindering of terugbetaling.

 

Afzeggen van een weekendcursus:

Als je tot twee weken voor aanvang van een weekend om welke reden dan ook annuleert, wordt E 40,00,- in rekening gebracht. Bij latere afzegging is het gehele cursusbedrag verschuldigd. Overmacht bij de deelnemers van welke aard ook leidt niet tot restitutie.

 

Afzegging van een buitenlandcursus:

Als je tot een maand voor aanvang de buitenland/midweekcursus afzegt, worden er een derde van de cursuskosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen een maand voor aanvang is altijd het gehele cursusbedrag verschuldigd. Bij de weken, waarbij het LaoShan Centrum de reserveringskosten voor de kamers moet dragen, gelden de genoemde voorwaarden zowel voor de cursus alsook voor de verblijfskosten. Overmacht bij de deelnemers van welke aard ook leidt niet tot restitutie.

 

Het is daarom absoluut zinvol en dringend aan te raden een annuleringsverzekering af te sluiten bij Uw bank of reisbureau, zowel voor de vliegreis als voor cursus/verblijf! Een goede reisverzekering voor het geheel is tevens zeer belangrijk! Ook bij weekends blijkt steeds weer dat een annuleringsverzekering geen overbodige luxe is!

 

Wij wijzen er nog eens op dat wij uitsluitend voor de organisatie en het plaatsvinden van QiGongcursus verantwoordelijk te stellen zijn, d.w.z. de reis en het verblijf in klooster of cursuscentrum vallen onder de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers! Mocht door ziekte of anderszins de leerkracht uitvallen, dan zullen wij de cursuskosten geheel vergoeden. Uw recht op verblijf blijft dan behouden: U gaat door het ondertekenen van dit formulier er mee akkoord Uw vakantie dan te laten doorgaan zij het zonder cursus.

Bij sommige lokaties echter is het noodzakelijk geweest (in uw eigen belang of dat van de (oude) zusters) om ook de verblijfskosten al van tevoren in rekening te brengen. Dat is alleen een helpende geste van onze kant. Wij blijven uitsluitend en alleen verantwoordelijk voor de organisatie/administratie van de cursus-uren en het onderricht zelf.

 

Deelnemers zijn bereid zich aan de in het klooster gangbare regels, voorzieningen en omstandigheden aan te passen en zich strikt en zonder persoonlijke uitzonderingen daar aan te houden..

 

Naam ....................................................................................                      Telefoon ..................................................................................

 

Straat.....................................................................................                       POSTCODE !! .........................................................................

 

Plaats........................................................                   Email: .....................................................................................................................

 

Plaats en datum ....................................................................                      Handtekening............................................................................

                                                                                                                              (niet nodig bij toezending via mail)